Nieuws

Donderdagmiddagtennis voor bewoners De Hogeweyk

In samenwerking met de Weesper Tennisclub, kunnen bewoners van De Hogeweyk elke donderdagmiddag een balletje slaan. Een verrijking van de dag voor de bewoners en de sportvelden van de club zijn vaker gevuld. De Weesper Tennisclub en sociaal agoog Marleen Wolf-Buter geven in een filmpje een toelichting op deze bijzondere samenwerking.

Feestelijke opening biljartvereniging Godelinde

Op woensdag 3 november om 14.00 uur was het zover! De biljartvereniging Godelinde werd officieel geopend. Een feestelijke opening in de huiskamer op de derde verdieping waar de grote wedstrijdtafel staat.

Coronavirus

Omdat wij met een zeer kwetsbare doelgroep werken, volgen wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwgezet op. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwe maatregelen.

Corona vaccinatie

Een hoge vaccinatiegraad biedt mogelijkheden corona-maatregelen te versoepelen. Zorgmedewerkers van verpleeghuizen ontvingen als eerste een oproep voor een vaccinatie tegen het coronavirus. Na de medewerkers van verpleeghuizen volgden de medewerkers uit de thuiszorg en wijkverpleging.