Nieuws

Wereld Reflexologie Week 23 t/m 29 september 2019

De week van 23 tot en met 29 september a.s. is door de International Council of Reflexologists uitgeroepen tot ‘Wereld Reflexologie Week’. Wereldwijd zullen in die week duizenden (voet)reflexologen geïnteresseerden kennis laten maken met de ‘helende kunst van het werken met voeten’.

Vernieuwd restaurant in Vivium Oversingel geopend

Ontmoetingsplek voor bewoners, bezoek en inwoners van Weesp.

Sommige bewoners hebben er een paar weken of maanden op gewacht. Anderen 10 jaar, zoals de heer Engels, lid van de cliëntenraad en menu-commissie. Met wethouder Maarten Miner en Vivium directeur Marjolein Brüning verrichte hij donderdag 12 september de officiële opening van het vernieuwde restaurant in Oversingel. Gedrieën brachten zij een toost uit op het nieuwe restaurant én de bewoners van Oversingel.

Zorgprofessional+, bijzondere start van een nieuwe, unieke opleiding in de ouderenzorg

Zorgprofessional plus

Zorgprofessional+ is een nieuwe, unieke opleiding die maandag 2 september begint. Om dat moment, na anderhalf jaar voorbereiding, te vieren is de eerste dag een bijzondere kick-off vol inspiratie van verschillende sprekers uit de zorg, onder wie verpleegkundige en vlogger Tommie Niessen.

Torenhof werkt aan de toekomst

Torenhof, dichtbij het centrum van Blaricum, is in transitie van verzorgingshuis naar een intiem en warm verpleeghuis voor somatische zorg. Middels de nieuwsberichten op deze pagina blijft u op de hoogte van de veranderingen.