Nieuws

Vivium Naarderheem zet vol in op verduurzaming met BioDigester

Naarderheem, 19 juli 2021

Vanaf vandaag neemt Vivium Naarderheem als eerste zorggroep in Nederland de BioDigester 50 in gebruik. Dit innovatieve apparaat zet bioafval zoals groenten, fruit en etensresten om in nieuw groen gas en hoogwaardige plantvoeding. De direct inzetbare energie vormt een duurzaam en gratis alternatief voor aardgas in de bestaande locatie van Naarderheem en zal worden meegenomen naar de toekomstige nieuwbouw.

Vacature voorzitter cliëntenraad Vivium Johanneshove

Onze voorzitter Paula Pietersen-Teunisse wil na de zomer de voorzittershamer graag doorgeven aan  haar opvolger. Klik op onderstaande link voor de volledige vacaturetekst.

Nieuw! Komt u naar de online informatie middag of avond van Zorgeloos wonen? Meld u dan snel aan!

Wilt u graag kennismaken met één van de Vivium Zorgeloos wonen-locaties in Bussum, Laren en Weesp? Dat kan nu via een online informatie middag of avond. In de maand juli nodigen wij u van harte uit!

Coronavirus

Omdat wij met een zeer kwetsbare doelgroep werken, volgen wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwgezet op. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwe maatregelen.

Corona vaccinatie

Een bescherming tegen het corona-virus komt steeds dichterbij. Zorgmedewerkers van verpleeghuizen ontvangen als eerste een oproep voor een vaccinatie tegen het coronavirus. Na de medewerkers van verpleeghuizen volgen de medewerkers uit de thuiszorg en wijkverpleging.