Nieuws

Corona vaccinatie

Een bescherming tegen het corona-virus komt steeds dichterbij. Zoals u wellicht via de media hebt gehoord of gelezen, ontvangen zorgmedewerkers van verpleeghuizen als eerste een oproep voor een vaccinatie tegen het coronavirus. Na de medewerkers van verpleeghuizen volgen de medewerkers uit de thuiszorg en wijkverpleging.

NIEUW! Afgelopen maandag 4 januari 2021 is officieel het Wijkteam BEL – Met Extra Zorg Thuis gestart

Een nieuw wijkteam Met Extra Zorg Thuis is gestart en dat mag gevierd worden. Het team bestaat uit 13 enthousiaste collega’s die ontzettend zin hebben om te starten. Maandagochtend werd de taart aangesneden en stond er voor het hele team een stukje klaar.

Vivium Zorggroep blij met ondersteuning van zorgpersoneel vanuit Defensie

Vanaf maandag 4 januari gaan 4 geschoolde en gekwalificeerde verzorgende/verpleegkundige zorgmedewerkers van Defensie de zorgmedewerkers van Vivium woon- en zorglocatie De Bolder in Huizen ondersteunen. Deze inzet volgt na een verzoek van Vivium voor extra ondersteuning van gekwalificeerd zorgpersoneel vanuit Defensie. Door coronabesmettingen onder bewoners en medewerkers van woon- en zorglocatie De Bolder in Huizen lukt het nauwelijks om de roosters rond te krijgen. Tijdens het inventarisatiebezoek bleken de vertegenwoordigers van Defensie onder de indruk van hoe de situatie tot nu toe aangepakt is. Voor het hele team van De Bolder een groot compliment en erkenning voor hun harde werk. De verzorgenden/verpleegkundigen van Defensie gaan de komende weken aan de slag om onze vaste medewerkers te ontlasten. Vivium Zorggroep is blij met deze extra inzet.

Coronavirus

Omdat wij met een zeer kwetsbare doelgroep werken, volgen wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwgezet op. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwe maatregelen.