Dinsdag 1 oktober - klassiek concert in Naarderheem Archief

Op dinsdag 1 oktober 2019 geeft het ensemble Duo Akuo een concert in Naarderheem aan de Amersfoortsestraatweg 1, Naarden. Het concert begint om 20:00 uur. Zaal open om 19.30 uur. Het programma duurt één uur, zonder pauze.

Entree €5,- incl. koffie en/of thee.

Het ensemble Duo Akuo, bestaande uit Ella van der Mespel - viool, Orestis Dimitriadis - piano, brengt een gevarieerd programma met werken van o.a. Händel, Mozart, Tsjaikovski en Kreisler.

Over de musici

Duo Akuo bestaat uit de Nederlands/Nieuw-Zeelandse violiste Ella van der Mespel en de Griekse pianist Orestis Dimitriadis. Tijdens hun studie op het Utrechts Conservatorium begonnen ze in 2012 met samenspelen. Duo Akuo brengt toegankelijke programma's met klassieke en populaire werken naar het publiek.

Ella van der Mespel (1991) is geboren en getogen in Nieuw Zeeland, waar ze reeds jong in verschillende orkesten speelde. In 2011 verhuisde Ella naar Nederland en in 2017 won zij de tweede prijs in de competitie Prix d'Harmonie en won toen ook de publieksprijs. Ella studeerde respectievelijk bachelor en master aan de conservatoria van Utrecht en Rotterdam. Zij heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig violiste die ook op jazz podia actief is.

Orestis Dimitriadis (1986) studeerde aan de conservatoria van Thessaloniki en Utrecht, waar hij bij Martijn van den Hoek zijn bachelor behaalde. Orestis heeft o.m. deelgenomen aan de festivals ‘Schubert aan de Waal’ en ‘Musik Zentral’ in Bad Aussee (Oostenrijk), waar hij soleerde met de ‘Internationale Donau Philharmonie’. Orestis geeft solo recitals en kamermuziek concerten in binnen- en buitenland.

Meer informatie?  

Hebt u vragen over de concerten in Naarderheem? Bel naar Marlies Groen tel. 035 695 44 11 (receptie Naarderheem).