Dinsdag 6 februari - klassiek concert in Naarderheem Archief

Het ensemble Duo Pamoja, bestaande uit Annemieke Hereijgers - fluit, Marleen de Bakker - harp, brengt op di. 6 februari een gevarieerd klassiek programma. Werken van o.a. Bach, Bizet, Satie en Piazzolla passeren de revue.

Het concert begint om 20.00 uur en duurt een uur (zonder pauze). U bent welkom vanaf 19.30 uur.

De entree bedraagt € 5,- incl. koffie en/of thee.

Voor minder mobiele omwonenden is vervoer mogelijk. Aanmelden via kan via (035) 695 44 11 of receptienaarderheem@vivium.nl.   

Het optreden is op verzoek van Naarderheem georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis en wordt mede mogelijk gemaakt door Stg. Recreatiefonds 'Spieghelzicht',  Grovestins Stichting, INERGY en particuliere donateurs.

Over de musici

Twee jonge, getalenteerde musici, dwarsfluitiste Annemieke Hereijgers en harpiste Marleen de Bakker, vormen samen het Duo Pamoja. Annemieke en Marleen hebben lessen en masterclasses gevolgd bij o.a. Erika Waardenburg, Vincent Cortvrint en Marjolein Dispa.

Duo Pamoja is een avontuurlijk ensemble dat zich op verschillende muziekstijlen richt, van Bach tot de hedendaagse componist Toru Takemitsu. Het duo wordt geroemd om zijn mooie samenspel en heeft de prijs gewonnen voor het beste ensemble van het Utrechts Conservatorium. Pamoja treedt veelvuldig op in diverse zalen in Nederland.