Nieuwe bestuurder Vivium Zorggroep Archief

Wiko Vlasblom

Op 3 oktober is Wiko Vlasblom gestart als voorzitter raad van bestuur van Vivium Zorggroep en volgt daarmee Godfried Verkerk op. Per 28 augustus heeft Godfried Verkerk de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en heeft daarom na ruim 24 jaren dienstverband bij Vivium, de organisatie verlaten.

De Raad van Toezicht dankt Godfried hartelijk voor al zijn inzet voor de zorg in het algemeen en Vivium in het bijzonder. “Godfried is een bestuurder die, met liefde en passie voor de zorg, dicht bij de cliënt en de medewerker staat. Zijn bevlogenheid bij het welzijn van de cliënt en werkplezier van de medewerker hebben in belangrijke mate bijgedragen aan het Vivium van nu. Godfried laat een financieel gezonde organisatie achter, waar het gesprek over de zorg van morgen actueel is.”

Wiko heeft een indrukwekkende carrière in de zorg opgebouwd, waarvan de laatste 4 jaar als bestuurder van Attent Zorg en Behandeling. De Raad van Toezicht is zeer verheugd dat Wiko ervoor gekozen heeft zijn carrière bij Vivium voort te zetten. “Tijdens de diverse gesprekken de afgelopen weken heb ik veel oprecht enthousiasme gevoeld. De woorden Lef en Liefde hebben indruk op mij gemaakt. Dit zijn woorden die, net als humor, ook goed bij mij passen. De uitdagingen waar de (ouderen)zorg voor staat, zijn groot en ook kansrijk. Vivium heeft meerdere mooie stappen gezet om met elkaar en in de regio creatief vorm te geven aan de zorg van vandaag en morgen. Laten we samen enthousiast die weg vervolgen.”, aldus Wiko Vlasblom.